Tervetuloa Suomeen, Kotkaan ja seurakunnan yhteyteen !

Seurakunnat tukevat maahanmuuttajien kotoutumista. Yhteistyötä tehdään Kotkan kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa.Yhteinen maahanmuuttajatyön koordinaattori ideoi ja hoitaa yhteyksiä, toimintaa ja palvelua.

Kerho- ja ryhmätoimintaa maahanmuuttajille

Luetaan yhdessä. Ryhmät suomen kielen alkeita opiskeleville:

• Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12 miesten ryhmä Helilän seurakuntatalolla ( Kymin kirkon vieressä )
  • Maanantaisin  klo 11-13 naisten lukutaitoryhmä Boksilla ( Karhulantie 31 )
  • Tiistaisin ja perjantaisin klo 11-13 naisten ryhmä Alasalissa ( Karhulantie 31 )
  • Torstaisin klo 11-13 sekaryhmä Kotkan seurakuntakeskuksen takkahuoneessa ( Mariank. 14)
    Kaikkia ryhmiä ohjaavat vapaaehtoiset  "opettajat".

Kerho venäjää puhuville perheille maanantaisin Ristinkalliolla, Pahkakadun kerhohuoneessa klo 15-16.30.Mukana Maarit Koskensalo-Tiainen ja lähetyssihteeri Anne Hovi.

Inkeriläisten piiri tiistaisin karhuvuoressa, Haltiantien kerhohuoneella klo 13 -15. Seurakuntien työntekijät vierailevat piirissä.

Kansainvälinen toiminta »

Naisten Pankki