Katso kirkollisista

Täältä löytyvät Kotkan, Kymin ja Langinkosken evankelisluterilaisten seurakuntien viimeisimmät kirkolliset ilmoitukset. Päivämäärä viittaa kirkollisten julkaisupäivään tavallisesti Ankkuri-lehdessä. Juhlapyhien ilmoitusaikataulujen muutos ja lomat aiheuttivat viikon katkon näissä kotisivujen kirkollisissa.

20.4.2014 kirkollisiin ilmoituksiin tästä » (pdf)

13.4.2014 kirkollisiin ilmoituksiin tästä » (pdf)

6.4.2014 kirkollisiin ilmoituksiin tästä » (pdf)

Seurakuntien kirkollisissa ilmoituksissa näkyvät ajankohtaiset tapahtumat, vierailijat, messut ja konsertit. Ilmoituksista löytyy myös tietoa tulevista tilaisuuksista ja yhteisistä tapahtumista sekä tiedot eri ikäryhmille tarkoitetuistä ryhmistä, toimintapiireistä, leireistä ja retkistä.

Näissä ilmoituksissa mainitaan perinteiseen tapaan ne kastettujen, avioliittoon vihittyjen ja hautaan siunattujen seurakuntalaisten nimet, joiden julkaisemista ei ole edellä mainitusta kirkollisesta toimituksesta sovittaessa erikseen kielletty.